Localitate: Drobeta-Turnu Severin

Judet: Mehedinti

Ţara: Romania

Cod postal: 220086

Telefon: 0252-318158, 0744-511783

Fax: 0252-318158

Url: http://stefania-fnc.ro

Telefon persoana de contact: 0252-318158


Producem o gamă largă de nutreţuri combinate pentru pui de carne, găini ouătoare, raţe, gâşte, curcani, prepeliţe şi porci. Nutreţurile sunt fie măcinate fie granulate. De asemenea mai oferim şi stimulente pentru ouat şi calciu vitaminizat.

SC STEFANIA SRL – de 10 X mai bine pentru tine! Pentru o nutritie de nota 10, iti dam 10 motive sa iti hranesti animalele cu nutreturi combinate:

  1. Asiguri animalelor toate substantele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta frumos si armonios. Poti avea o ferma de top modele, cu dieta adecvata.
  2. Poti sa folosesti combinatii diverse, in functie de nevoile animalelor. Nimeni nu agreeaza acelasi meniu zilnic, oricat ar fi el de bun.
  3. Sanatate, ca-i mai buna decat toate. Alimentatia corecta previne aparitia unor boli care aduc suferinta animalelor si pierderi crescatorilor.
  4. Iti faci viata mai usoara. Hranirea animalelor devine simpla si eficienta, cu minim de efort pentru crescator.
  5. Produci mult si bine. Animalele cresc mai repede si sunt mai productive, ceea ce inseamna beneficii mai mari pentru tine.
  6. Carnea si produsele pe care le obtii sunt sanatoase si delicioase, ceea ce iti asigura clienti fideli pe termen lung.
  7. Avem formule personalizate pentru fiecare perioada din viata animalului, in functie de starea lui de sanatate, anotimp, cerinte nutritive. Mai simplu decat la farmacie, primesti reteta de care ai nevoie.
  8. Materiile prime sunt controlate si certificate din punct de vedere al calitatii. Luam ce e mai bun, pastram in conditii optime si prelucram ca la carte.
  9. Luam produsele direct de la sursa, din tara si le aducem catre tine pe calea cea mai scurta. Asta inseamna si cel mai bun raport calitate / pret.
  10. Piata produselor si preparatelor din carne din Romania se dezvolta, asa ca ai de ce sa investesti in viitorul afacerii tale.

 
Tiparire Buletin + Mandat Postal